לסטודנט:  מידע אישי |  Moodle
למרצה:    מידע אישי |  Moodle |  דוא"ל סגל

אגודת הסטודנטים
חברים יקרים,
שנת הלימודים הבאה טומנת בתוכה הרבה הטבות והפתעות לכם, סטודנטים יקרים. אגודת הסטודנטים עובדת ימים כלילות במהלך שנת הלימודים בכדי להביא לכם את ההטבות הטובות ביותר ואת המתנות השוות ביותר.
אגודת הסטודנטים מאגדת בתוכה את כל הסטודנטים הלומדים במכללה הטכנולוגית באר-שבע (ע”ר), בית הספר להנדסאים המשלמים דמי חברות באגודת הסטודנטים. דמי החברות לאגודה נגבים מדי שנה.
אגודת הסטודנטים פועלת עבורכם הסטודנטים במישור החברתי, הכלכלי והציבורי ומייצגת אתכם נאמנה מול הנהלת המכללה, ראשי המגמות ועוד רבים וטובים אחרים בכדי להגיע לפתרונות האידיאליים ביותר עבורכם.
אנו צריכים את תמיכתכם ואת כוחכם על מנת להראות כי האגודה שלנו הינה אגודה חזקה וטובה.
בואו תהיו חלק מהאגודה החזקה והמובילה להצלחה בהמשך דרכנו. חשוב לדעת שאנחנו כאן בשבילכם כשם שאתם כאן בשבילנו.
בתחילת כל שנה מקבל כל סטודנט חבר אגודה כרטיס סטודנט המונפק ע”י האגודה. החברות באגודה מקנה לסטודנט הטבות רבות הן ברחבי הקמפוס והן מחוצה לו.

מהו כרטיס סטודנט:
הנחות משמעותיות במסיבות ואירועים הנערכים ע”י אגודת הסטודנטים.
הנחה בנסיעות בקווי חוץ (אגד ורכבת ישראל),הנחה ברבנות לסטודנטים שמתחתנים, הנחה למרכזי ספורט.
אפשרות לכרטיס אשראי של מועדון “הוט”.
הנחה בצילומים, יעוץ משפטי מוזל, הנחה בארנונה 40%, הנחה באיסתא – חברת נסיעות בארץ ובעולם ועוד הנחות רבות ומגוונות בבתי עסק ומקומות בילוי שונים.
שליחת פקסים במחיר מוזל, ייצוג בועדת משמעת הן במכללה והן במה”ט, הטבות לחיילי מילואים ועוד מגוון הטבות והנחות שיפורסמו בהמשך שנת הלימודים בלוחות המודעות.
כמו כן ניתן להתעדכן מדי יום באתר האגודה וליהנות מההטבות וההנחות שמתווספות במשך השנה.
כתובת האתר:
www.tcb4u.co.il

מוסדות אגודת הסטודנטים

האסיפה הכללית: מוגדרת ככל הסטודנטים הלומדים במכללה הטכנולוגית באר שבע - בית הספר להנדסאים וכל שלוחותיה. האסיפה הכללית היא זאת אשר בוחרת את המועצה והמאשרת את תקנות האגודה.

מועצת אגודת הסטודנטים: היא הגוף העליון המייצג את ציבור הסטודנטים הלומדים בקמפוס המכללה הטכנולוגית באר-שבע. היא הגוף המחוקק של אגודת הסטודנטים, וכן הגוף המתווה את מדיניות האגודה. במועצה מכהנים שני נציגים מכל כיתה מוגדרת במגמה.

ועד האגודה: ועד אגודת הסטודנטים מיישם בפועל את המדיניות הנקבעת על ידי מועצת הסטודנטים. הועד נבחר בתחילת כל שנה על ידי מועצת הסטודנטים. כל חבר אגודה רשאי להגיש את מועמדותו לועד האגודה (בתנאי שהינו חבר מועצה). ועד האגודה כולל את יו”ר האגודה ו-4 חברי ועד האחראים על תחומים שונים.

מבקר כללי: מפקח על כל פעילותיה של האגודה ומכין דוחות ביקורת על מתקני המכללות (כיתות, שירותים, מעבדות וכו’).

חברי ועד האגודה:
יו”ר האגודה: מהווה דמות ייצוגית של ועד האגודה והסטודנטים הלומדים. ממונה על ביצוע החלטות ועד האגודה ומנהל את ישיבות הועד.
גזבר: יד ימינו של היו”ר, אחראי על כל העניינים הכספיים של האגודה.
רכז פנים: מייצג את ועד האגודה בכל פעילויות הפנים המתקיימות, ועורך את עיתון אגודת הסטודנטים.
רכז תרבות: עוסק בארגון מפעלי התרבות והספורט של האגודה כגון: מסיבות, יום סטודנט וכו’.
יו”ר מועצה: מכנס ומנהל את ישיבות מועצת הסטודנטים.

קבלת קהל

משרדי האגודה נמצאים בבנין A. שעות הקבלה .
טלפון ופקסימיליה במשרדי האגודה:
טל’. 08-6462201/2 פקס. 08-6283774
אתר אגודת הסטודנטים שלכם ובשבילכם:
www.tcb4u.co.il

הנדסת חשמל |  אלקטרוניקה |  מכונות |  קירור ומיזוג אוויר |  כימיה |  תוכנה |  תעשייה וניהול |  אדריכלות ועיצוב פנים |  הנדסה אזרחית - בנין  |  תקשורת חזותית
המכללה הטכנולוגית (ע"ר) באר-שבע ©