אגודת הסטודנטים

טל': 08-6462202  |  פקס: 08-6283774
student.tcb@gmail.com

מי אנחנו?

שנת הלימודים הבאה טומנת בתוכה הרבה הטבות והפתעות לכם, סטודנטים יקרים. אגודת הסטודנטים עובדת ימים כלילות במהלך שנת הלימודים בכדי להביא לכם את ההטבות הטובות ביותר ואת המתנות השוות ביותר.

אגודת הסטודנטים מאגדת בתוכה את כל הסטודנטים הלומדים במכללה הטכנולוגית באר שבע (ע"ר). אגודת הסטודנטים פועלת עבורכם הסטודנטים במישור החברתי, הכלכלי והציבורי ומייצגת אתכם נאמנה מול הנהלת המכללה, ראשי המגמות ועוד רבים וטובים אחרים בכדי להגיע לפתרונות האידיאליים ביותר עבורכם.

בתחילת כל שנה מקבל כל סטודנט חבר אגודה כרטיס סטודנט המונפק ע"י האגודה. החברות באגודה מקנה לסטודנט הטבות רבות הן ברחבי הקמפוס והן מחוצה לו. אגודת הסטודנטים פועלת במרץ לחיזוק מעמד הסטודנט הנדסאי.

כמו בכל שנה נציין את פתיחת שנת הלימודים במסיבה גדולה אשר תתקיים ברחבי המכללה ובמהלך השנה תתקיימנה מסיבות נוספות וירידי תעסוקה.

בקרו אותנו בפייסבוק!

בעלי תפקידים באגודה:

יו"ר אגודת הסטודנטים – ברק יפרח- מגמת הנדסה אזרחית – בניין

סיו"ר – אביתר שיטרית- מגמת הנדסה אזרחית –בניין

מזכירת האגודה – קרן נקש

טלפון משרדי האגודה ליצירת קשר :08-6462201

מוסדות האגודה

מדור אקדמיה:
המדור עוסק בכלל הנושאים האקדמיים במכללה ויסייע לסטודנטים מול המכללה בפתרון בעיותיהם. המדור מרכז את ייצוג הסטודנטים בוועדות משמעת, מימוש זכויות משרתי מילואים ונשים בהריון.

ניתן לפנות לרמ"ד אקדמיה באגודה לפני וועדת המשמעת במייל: student.tcb@gmail.com

מדור תרבות:
המדור עוסק בכל מה שקשור לתחום התרבות ויהיה אחראי על שיווק הופעות מוזלות של אומנים בארץ וכניסה למקומות בילוי במחיר מוזל. המדור אחראי על אירועי פתיחת שנה, מסיבות בחגים ויום הסטודנט.

מועצת הסטודנטים:
נציגי הכיתות שנבחרים אחת לשנה לכהן במועצה הינם נציגי הכיתות והמחלקות השונות באגודה – רעיונות, הצעות , שאלות וכל פניה או תגובה יכולה להימסר דרכם.

מדור ספורט:
האגודה מקיימת קבוצות ספורט ייצוגיות וליגה פנימית.

מה מקבלים מתשלום לאגודה?

תעודת סטודנט, כרטיס הנחות, מתנת פתיחת שנה, שירותי עורך דין (חתימה על תצהירי הנחה בארנונה וייעוץ משפטי בכל נושא), הנחה ברכבת ישראל, הנחה בתחבורה עירונית ובין עירונית, הנחה ברבנות (ברישום לנישואים), הנחה בעמלות בנקים ובפעולות חשבון, יום הסטודנט, הנחה בהשתתפות בפעילויות תרבות מסיבות והצגות, אפשרות להשתתף במשלחות האגודה וההתאחדות, שירותי משרד שליחת פקס, הנחה ברכישת ציוד, כלי כתיבה במשרדי האגודה, הנחות בחדרי כושר ובריכות, הנחה למנוי בתיאטרון, הנחות בבתי עסק, מוזיאונים ושמורת טבע, הנחה בסוכנות הנסיעות “איסתא ליינס”, הפצת מודעות בלוח המודעות של האגודה, סיוע למילואימניקים (תצלומי דפים להשלמת חומר), שעורי עזר, השאלת ספרים.

ביטול כרטיס סטודנט שבועיים מתחילת שנת הלימודים. לאחר מועד זה לא יהיה ניתן לבטל אותו.

שעות קבלת קהל באגודה:

יום א, ב       08:00-14:00, 17:00-20:00
יום ג            08:30-14:00
יום ד, ה       08:00-14:00

דמי אגודת הסטודנטים לשנת הלימודים הינו 250 ₪ ביטול כרטיס סטודנט שבועיים מתחילת שנת הלימודים לאחר מועד זה לא ניתן לבטל.

בתקופת מבחנים משרדי האגודה יהיו סגורים בשעות הערב

האמור בפרק זה באחריות אגודת הסטודנטים בלבד!